Gå rett til innhold
<
<
Computational Geosciences and Modelling

Computational Geosciences and Modelling

Industriorientert simuleringsteknologi

Vi tilbyr ekspertise innen utvikling av banebrytende simuleringsverktøy for å løse tekniske, økonomiske og samfunnsmessige utfordringene knyttet til energiressurser og miljøsystemer.

Vår forskningskompetanse omfatter modell-, metode- og programvareutvikling. Vi lager avanserte matematiske modeller for å beskrive multifysiske fenomener som kan forbedre vår forståelse av de systemene vi undersøker. Vi utvikler nye metoder som vi kombinerer med toppmoderne algoritmer til en industriorientert simuleringsteknologi.

Forskningsgruppe består av 14 PhD-utdannede faste forskermedarbeidere med bakgrunn innen anvendt matematikk, fysikk og ingeniørfag. Vi er i forkant av internasjonal forskning innen modellering og simulering av undergrunnssystemer, inkludert CO2-lagring, IOR/EOR-teknologi og H2-lagring under overflaten. Vi fremmer nye modeller innen vindenergi og medisinsk teknologi. Vi leder eller er en stor partner i flere nasjonale forskningsprosjekter og sentre, vi publiserer 20+ artikler årlig i ledende internasjonale tidsskrifter og konferanser og har etablert en 10-årig merittliste innen programvareutvikling.

Kontaktperson
Sarah Eileen Gasda

Computational Geosciences and Modelling Forskningsleder Computational Geosciences and Modelling - Bergen

sgas@norceresearch.no
+47 56 10 71 14
+47 905 08 106