Gå rett til innhold
<
<
Formidling av resultater om samisk entreprenørskap

Formidling av resultater om samisk entreprenørskap

Innsikt

Publisert: 06.12.2021
Oppdatert: 15.06.2022

Vigdis Nygaard

I fire år har forskere jobbet tett med en gruppe samiske reiselivsentreprenører. I slutten av oktober 2021 var vi samlet for å oppsummere resultatene og arrangere et formidlingswebinar

Foto: Mediaveien, I oktober 2021 arrangerte vi et to timers webinar med formidling av resultater fra fire års tett samarbeid mellom et knippe samiske reiselivsentrprenører og forskere., Webinar Bilde Havøysund, ,

Kilde:
Foto: Mediaveien

I oktober 2021 arrangerte vi et to timers webinar med formidling av resultater fra fire års tett samarbeid mellom et knippe samiske reiselivsentrprenører og forskere.

Vårt prosjekt om samisk entreprenørskap og forskningssamarbeid nærmer seg slutten, og 28. oktober 2021 arrangerte vi et to timers webinar med formidling av resultater fra fire års tett samarbeid mellom et knippe samiske reiselivsentrprenører og forskere.

Her kan du se invitasjonen til webinaret Invitasjon

Målet med vårt prosjekt har vært å teste ut dialogbaserte metoder for samproduksjon av kunnskap. Forskere fra NORCE, UiT-Norges arktiske universitet og Dalarne universitet i Sverige ønsker i samarbeid med samiske entreprenør å dele erfaringer fra dette arbeidet. Vi har lært mye på veien om det å stå i en entreprenørskapsprosess, sette ord på utfordringer og muligheter og finne de rette støttespillerne. Dette vil vi formidle ut til andre entreprenører, forsker og virkemiddelapparatet.

På dette webinaret er det reiselivsentreprenørene som står i fokus, og vi har kalt det Drahjelp til samisk reiselivsutvikling på små steder.

Hele webinaret kan du se på denne linken Vimeo

Her kan du ta en titt på bloggen vår Bloggside

Og her kan du gå tibake til prosjektsiden Prosjektside

Les mer om prosjektet

Se alle prosjekter
Se alle prosjekter

Relaterte artikler

Se alle artikler

Hold deg oppdatert om forskning og innovasjon fra NORCE

Meld deg på vårt nyhetsbrev