Gå rett til innhold
<
<
Catherine

Catherine Lourdes Dy

EU Seniorrådgiver forskningsstøtte

cady@norceresearch.no
+47 56 10 70 45
Nygårdsgaten 112, 5008 Bergen, Norway

Jeg har en Ph.D. i politisk vitenskap fra Université Libre de Bruxelles (ULB) i Belgia samt en Ph.D. i politisk teori fra LUISS Guido Carli di Roma i Italia. Siden da har jeg jobbet med Horizon 2020 prosjekter samt andre prosjekter under Erasmus+ programmet, AMIF (the Asylum, Migration and Integration Fund), ISF (the International Security Fund), og mer nylig Horizon Europe, Digital Europe, og CERV (Citizens, Equality, Rights and Values Programme).

Hos NORCE leder jeg kapasitetsbygningen for EU prosjekter samtidig som jeg er direkte involvert med forslag og prosjektledelse for Horizon 2020 og Horizon Europe prosjekter på tvers av alle avdelinger. Jeg har en særskilt lidenskap for politisk fokusert forskning, medmenneskelig ledelse, og for å fremheve påvirkningen og synligheten til kritisk EU forskning på nasjonalt-, EU, og internasjonalt nivå.

I tillegg til dette er jeg for tiden tilknyttet collaboratrice scientifique ved ULBs Laboratoire d'Anthropologie des Mondes Contemporains (LAMC) / Maison des Sciences Humaines (MSH) samt som kjønns rådgiver for Polylogos Association og som spesial rådgiver for Campus Erasmus Mundus.

Jeg har over lang tid vært en forkjemper for likestilling, sexual og reproduktive helse og rettigheter, samt for å forsørge at rettighetene til migranter og andre sårbare grupper ivaretas.

Catherine Lourdes Dy

Divisjon

Økonomi

Mer info om Catherine

Se profil i Cristin

Se alle prosjekter