Informasjonskapsler og personvern

På norceresearch.no bruker vi informasjonskapsler for å registrere hvordan de besøkende bruker nettsiden og vi samler personopplysninger ved at besøkende melder seg på webinar, kurs, konferanser og nyhetsbrev.

Sist oppdatert: 23. nov. 2019

Informasjonskapsler

Når du besøker norceresearch.no, lagres det automatisk informasjonskapsler (cookies) på datamaskinen eller enheten din. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside.

Du bestemmer selv om slike informasjonskapsler skal lagres på din enhet. Du kan stille inn nettleseren din slik at bare de nettsidene du ønsker, får lov til å lagre informasjonskapsler. Dersom du bruker flere nettlesere eller flere enheter, må du huske å endre innstillingene i hver enkelt nettleser.

Les om hvordan du kan blokkere og tillate bruk av informasjonskapsler i nettleseren din (Nettvett.no).

Nettsidestatistikk

Vi bruker Google analytics til å samle inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt slik at vi vet hvilke sider vi skal vie mest oppmerksomhet og hvilke som eventuelt kan forbedres eller slettes. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruker informasjonskapsler som starter med _ga, _gid og _gat. Vi har skrudd på funksjonen «anonymizeIP», slik at IP-adressen din ikke blir lagret hos Google. Vi kan ikke bruke data til å identifisere enkeltpersoner og deres bruk av våre nettsteder.

Videoavspilling

Når vi viser filmer på norceresearch.no er dette filmer som er lagret på videodelingstjenestene Vimeo og Youtube. Youtube leveres av Google. Når du besøker en av våre sider med innebygget video kan Vimeo og/eller Google lagre informasjonskapsler på din enhet.

Nyhetsbrev

For å abonnere på vårt nyhetsbrev må du oppgi e-postadressen din. E-postadressen brukes til å sende deg nyhetsbrev via tjenesten Mailchimp. E-postadressen blir kun brukt til distribusjon av nyhetsbrevet og den blir ikke delt med andre tredjeparter. E-posten blir slettet når du melder deg av nyhetsbrevet.

Påmeldingsskjema

Du kan melde deg på kurs, konferanser og nyhetsbrev gjennom skjemaer på våre nettsider. Formålet med informasjonen som innhentes er å gi tilgang til våre produkter og tjenester. Informasjon som registreres i forbindelse med kurs, konferanser og lignende blir bare brukt i denne forbindelse. Informasjonen slettes når databehandlingsbehovet ikke lenger er til stede.