Lederseminar for overgrepsmottakene

NKLM inviterer til Seminar for administrativ- og medisinskfaglig ledelse ved overgrepsmottak

Sist oppdatert: 26. jun. 2020

NKLM inviterer til Seminar for administrativ- og medisinskfaglig ledelse ved overgrepsmottak 13. og 14. oktober 2020, på Solstrand Hotel & Bad (https://solstrand.com/no) i Os utenfor Bergen..

Vi tar forbehold om at dersom smittesituasjonen for koronapandemien endrer seg og myndighetene strammer inn på smitteverntiltakene, kan seminaret bli utsatt.

Vi starter seminaret som vanlig med lunsj kl. 11.30 tirsdag 13. oktober, og avslutter ca. kl. 15.30 onsdag 14. oktober.

Programmet vil bli sendt ut etter sommerferien. Middag tirsdag kveld regnes som en del av programmet.

Påmelding på e-post til: jote@norceresearch.no (Jorun Seim Tennebekk)

Påmeldingsfrist: 1. september 2020

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Dersom du ikke skal overnatte på hotellet må vi få beskjed.

NKLM vil ordne med felles busstransport fra Flesland til Solstrand med retur. Informasjon om dette vil komme når seminaret nærmer seg. Dersom noen har behov for ekstra overnatting fra mandag 12. til tirsdag 13. oktober, kan hotellrom bestilles direkte med hotellet på e-post til Silke Becker: sibe@SOLSTRAND.COM . Per dags dato har hotellet ingen ledige rom fra mandag til tirsdag, men ta kontakt likevel da romkapasiteten kan endre seg. Pris kr. 1650 m/frokost. Det er også mulig å overnatte på Flesland og være med bussen tirsdag formiddag.

Vi dekker kost og losji fra 13. til 14. oktober og busstransport t/r. Busstransport som gjelder ekstra overnatting må den enkelte dekke selv.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til årets Lederseminar og håper at alle mottakene vil være representert med både administrativ- og medisinskfaglig leder på seminaret.